A LeOKÉmia blogkönyvvel nyit ismét Szeretet Projektet a Szeretetbank

A projekt célja

Peti nagy álma volt, hogy nyomot hagyjon az életben maga után, tehessen valamit azért, hogy a világ jobb legyen. Mindig is vágyott erre, de a betegsége mutatta meg és nyitotta ki számára a kaput, hogy ezt meg tudja valósítani. 1 évvel a halála után – blogkönyve megvásárlói segítségével – megvalósulhat a következő álma is. A kis kopasz kollégáknak vásárolt gyógyszeradagoló pumpák után a Szent László Kórház területén található Démétér Ház fejlesztésének támogatása. Minden eladott példány ezt projektet támogatja!

 

Így tudtok rendelni

  1. Töltsd ki az alábbi űrlapot
  2. Utald el könyv árát (3000 Ft) + ha szeretnél még adományt hozzá, akkor annak összegével többet. 5000 Ft adományösszeg felett ingyenes a postaköltség, egyéb esetben 780 Ft.
  3. Megköszönjük a rendelésed és felvesszük veled a kapcsolatot

A könyv ára 3000 Ft, amelyet adományként írunk jóvá. Lehetőségetek van nagyobb adományt is felajánlani a jó ügy érdekében, amelyet a plusz adomány menüpontban jelölhettek meg. Amikor utaltok, a megjegyzésbe írjátok bele: ADOMÁNY.

A felajánlott összeg teljes egészében nemes célra ajánljuk fel, ez lesz a második nagy SZERETETBANK projektünk. Ahogy eddig is, a beérkezett összegről értesítünk Titeket és transzparensen elszámolunk vele.

A házhoz szállítás postaköltsége 780 Ft, amely 5000 Ft feletti adományösszeg felett ingyenes. Lehetőség van Szentendrén személyes átvételre is, ebben az esetben a szállítási cím mezőbe írjátok bele: “SZEMÉLYES ÁTVÉTEL”

Adatok:

OTP Bank: 11742087-21323193
Hangya Peti Szeretetbank Nonprofit Kft.

Megrendelés